Lesley verklapt methodiek die haar uiterlijk omvormde

Lesley-Ann Poppe springt binnen enkele dagen op tram 4. Sommige mensen vinden dat beangstigend, maar Lesley-Ann bekijkt het positief.

Momenteel heeft Lesley-Ann Poppe nog 39 veren, maar op donderdag zal de 3 ongetwijfeld veranderen in een 4. Het Antwerpse ontwerp is in zijn laatste jaren dertig op een heldere kustlijn en zet tram 4 in een gunstig middel.

Aarzel niet meer
Mijn laatste dagen in mijn dertiger jaren denkbaar. Ten slotte hadden ze betrekking op de leeftijd dat je herkent wat je verdient en het gaat niet meer om wat anderen aannemen en ook geloven. Maar vooral wanneer je de leeftijd bereikt dat je weet wat je ook wenst zoals je er nooit aan twijfelt ‘, klinkt het op Instagram.

Ze brengt meteen uitstekend nieuws aan het begin van het gloednieuwe jaar: in juni openen zij en haar partner Kevin een winkel in Antwerpen. Ze meldt dat op sociaal netwerk.

Als gevolg van het succes van onze webshop en ook omdat we willen uitbreiden, hebben we naast de Meir een winkel gekocht“, schrijft Poppe op haar pagina. Poppe biedt alle soorten items op haar internetsite die ze bovendien in de fysieke winkel wil aanbieden.

2018 was een druk jaar voor Lesley-Ann Poppe. Niet als een ophef, maar als een zakenvrouw. Naast haar charme-instellingen in Antwerpen, Gent en Hasselt, lanceerde de blonde dit jaar ook haar eigen behandelingslijn. En er kwam veel werk en tijd binnen, wat betekende dat zonen Benjamin (11) en ook Gabriel (2) soms hun moeders moesten missen.

Maar Lesley-Ann compenseert dat nu groter dan dat. Samen met partner Kevin en haar twee kinderen geniet het huishouden momenteel van wat quality time samen in Disneyland Parijs. Wat iedereen zichtbaar behaagt. Benjamin geniet van de (wilde) attracties, terwijl Gabriel vooral blij is met de Mickey computermuis en ook de fantasierijke kerstdecors in de parken. Voor de jongste jongen van Lesley-Ann is dit zijn allereerste bezoek aan Disneyland Parijs.

Releated

Den innovativa upptäckten som skapades under ett studieprojekt

Eva Drukker (24) har verkligen tyckt om insekter beaktade att hon var tretton. Kärleken är verkligen därför exceptionell att hon tänkte på insekter på förväntade “miljövänliga tak” under hela sin magisterexamen inom biologi. Tillsammans med prestanda: hon placerade en geting som i verkligheten aldrig hade hittats i Nederländerna. Med varandra utöver Bureau Stadsnatuur, checkade den […]

Where Have All the Longneck Beer Bottles Gone?

Q: It seems like the longneck bottle and Texas beer used be synonymous with each other, but over the past few years the beer section at my local grocery store has been stocked with more and more canned Texas beers and fewer and fewer bottled Texas beers. In fact, this seems to be the case […]